عنوان کامل پایان نامه :زمانبندی تخصیص لینک با رویکرد تامین خدمات سرویس در شبکههای مش بیسیم
تکه هایی از این پایان نامه :
- شبکههای مش بیسیم به عنوان شبکهی زیر ساخت[1]
ساختار این شبکهها در شکل (2-8) نمایش داده شده می باشد؛ نقطه چینها و خطهای پر به ترتیب اتصالات بیسیم و سیمی را نشان میدهند. این نوع WMNها شامل زیر ساختی از نقاط مش برای اتصال کاربران بوده و میتوانند بر مبنای فناوریها مختلفی مانند Wi-Fi ،WiMAX، LTE_Advanced ساخته شوند.
نقاط دسترسی، شبکهی مشی متشکل از اتصالات “خود ترمیم[2]” و”خود شکل[3]” را در بین خود ایجاد نمایند و میتوانند به اینترنت نیز متصل شوند. این ساختار امکان مجتمع سازی شبکه های مش را با شبکههای بیسیم موجود، ایجاد مینماید.کاربران معمولی با واسط اترنت وکاربران با فناوری رادیوی مشابه MP، به گونه مستقیم به نقاط مش متصل می گردد. اگر فناوریهای رادیویی متفاوتی بهره گیری شده باشد، کاربران بایستی از طریق ایستگاههای مبنایی که اتصالات اینترنت دارند به نقاط مش وصل شوند[2].
ساختار شبکههای بیسیم مش زیرساخت، پرکاربردترین نوع مشها می باشد. برای مثال، شبکههای متشکل از همسایهها در یک ناحیه، و یا اجتماعات کوچک با بهره گیری از این ساختار شکل میگیرند. نقاط دسترسی بر روی سقف خانهها در یک همسایگی قرار گرفته و هر کدام به عنوان یک نقطه اتصال برای کاربران و در خیابان اقدام می کند. معمولا دو نوع رادیو در مسیریابها بهره گیری می گردد؛ یکی برای مخابرات زیر ساخت و یکی برای مخابرات کاربران. مخابرات زیر ساخت را میتوان با بهره گیری از فناوریهای مخابرهی با برد زیاد و با بهره گیری از آنتنهای جهت دار مستقر نمود[22].